Nova temporada d’ «Un pais de llibre»

un-pais-de-llibre-2

Xe tu, pareix mentira. Ara fa quasi un any (quasi… què ràpid passa el temps) celebràvem l’aparició del programa Un país de llibre, una iniciativa ben interessant i realitzada amb molta qualitat, que ens apropava a l’actualitat literària del País Valencià.

Estem d’enhorabona ja que aquesta temporada podrem tornar a gaudir d’una nova edició del programa, amb Eugeni Alemany raonant amb i fent la punyeta als nostres autors, els quals l’acompanyaran pels nostres pobles i ciutats, i ens mostraran les recomanacions dels llibreters locals.

Segons la web Afán de Plan, “la setmana passada l’equip del programa va estar a Xàtiva amb l’escriptor Xavier Aliaga, i ahir, 1 d’octubre, amb Pasqual Alapont, Feliu Ventura i Miquel Gil.

Vos animem a seguir el programa a la seua web i a les diferents televisions on s’emet: Levante TV, Vilaweb TV, Escola TV, Información TV, TV Comarcal, tvA, TV Castelló, Sucro TV i TeleSafor. Esperem que feu bon ús de la vostra literatura, que és molta i molt bona.

Vos deixem amb l’últim capítol de la temporada passada, amb Vicent Sanchis i “Cendres de ternils” a Rafelguaraf i la contornà, per a que aneu fent gola…

http://www.youtube.com/watch?v=FrsrSvzR6OA

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *